Een woordeloos helen door liefdevol ontmoeten...

Happy Aloha Friday

 • De hele maand september zijn bij Eric alle lomilomi massages op donatie, dus niet alleen op Happy Aloha Friday.
  Deze actie is er voor de slachtoffers van de natuurbranden op Maui in Hawaii. Vele duizenden mensen verloren op 8 augustus hun huis, bezittingen, zaak, auto en werk door de branden die de stad Lahaina verwoesten.
  Eric leerde op zijn reizen naar Hawaii hoe Hawaiianen elkaar helpen. Dat doen ze nu ook, maar daarbij is veel geld nodig. Dus wij, masseurs van Malamalomi, helpen hen via onze stichting Share Aloha zodat het geld van alle donaties voor 100% bij de slachtoffers terecht komt!
  Wil jij ook een heerlijke Hawaiiaanse lomilomi massage en tegelijk het goede doel steunen? Boek dan je lomilomi massage bij Eric.

   
 • Vrijdag 6 oktober is er weer een Happy Aloha Friday

Lees meer bij Nieuws

29 NOVEMBER 2014: OPEN DAG MASSAGE

29 NOVEMBER 2014: OPEN DAG MASSAGE

Op zaterdag 29 november 2014 hielden de masseurs van het Dienstencentrum Landsmeer weer een OPEN DAG MASSAGE, waarbij men op een relaxte manier kon kennis maken met nieuwe en vertrouwde behandelingen. Men kon vrij binnenlopen en kennis maken met de samenwerkende masseurs van het DCL:

 • Sandra Hendriks: voetreflexologie, acupunctuur en natuurgeneeswijzen
 • Eric Tielemans: InterX-therapie, Hawaiiaanse lomilomi, Ayurveda en diverse ontspanningsmassages
 • Willy Balvert: Thaise yogamassage, massage bij kanker en ritmische inwrijving
 • Katrien Bos: healing en hypnotherapie

U kon korte proefmassages ondergaan en er waren diverse demonstraties. Bovendien waren er gratis gezonde hapjes en dranken, boeken en folders op de leestafel en (nog steeds) massagebonnen te koop: leuk als sint- of kerstcadeau.

Tijd: Zaterdag 29 november van 10:00 tot 15:00 uur

Locatie: DCL, Dr.M.L.Kingstraat 2b, Landsmeer