Een woordeloos helen door liefdevol ontmoeten...

Happy Aloha Friday

Eén vrijdag per maand geef ik Hawaiiaanse massages op donatie voor het goede doel, momenteel voor de slachtoffers van de branden op Maui. Klik hier voor info.
De eerstvolgende Happy Aloha Friday is op 14 juni.

InterX Pijnbestrijding

Een - voor Nederland - nieuwe therapie

Wat is InterX?

InterX pijnbestrijdingstherapie is een vorm van neurostimulatie om acute en chronische pijn te verlichten, en om fysieke klachten blijvend op te lossen.

InterX doet waarvoor ’t is gemaakt: pijn verminderen, medicijngebruik terugdringen, operaties voorkomen en genezing bespoedigen. En dat alles via een klein handzaam apparaat met een feedbacksysteem dat direct aangeeft waar in het weefsel van de patiënt de problemen zitten. Met het apparaat zoekt de therapeut naar, en werkt op zenuwen die geblokkeerd zijn in hun functioneren. Zenuwcellen worden door de elektrostimulatie geprikkeld  om hun taak weer op te pakken: het doorgeven van signalen naar de hersenen, waardoor het zelf- herstellend vermogen van het lichaam weer op gang komt. Het apparaat is gemakkelijk te gebruiken en heeft geen bekende nadelige bijwerkingen.

InterX kan helpen bij vrijwel alle chronische of acute aandoeningen die gepaard gaan met pijn, ontsteking of extreme vermoeidheid. Denk daarbij aan chronische pijn, reuma, artritis, de ziekte van Bechterew, fibromyalgie, fibrositis, chronische myofasciale pijn, ontstekingen van spieren, slijmbeurzen of pezen, M.E., carpaal tunnelsyndroom, rugpijn, ischias, whiplash, M.S., epilepsie, R.S.I.-klachten, PMS, Corona-restklachten, darmklachten, burn-out, depressie, kaakholte- of voorhoofdsholteontsteking, trage wondgenezing, doorbloedingsstoornis, posttraumatische dystrofie, (sport)blessures, eczeem, psoriasis, hoofdpijn, migraine, vermoeidheidsklachten, menstruatieklachten, enz..

Amira Segal van Malamalomi, een gerenommeerde school voor Hawaiiaanse lomi lomi massage in Amsterdam, bracht InterX in 2013 vanuit de V.S. naar Nederland. Ze heeft er veel succes mee.

Rinus (68, Dordrecht) werkte jarenlang met asbest in de bouw. Vijf jaar geleden werd hij geopereerd om beide longen schoon te maken. Sindsdien heeft hij permanent pijn rond z’n middenrif en in zijn onderbuik. Ook is zijn longcapaciteit nog maar 50%, en kan hij niet meer bukken of op z’n zij liggen. Een hopeloze situatie, met medicatie die niet helpt en een inmiddels radeloze patient. Tot een vriend hem op een artikeltje in de krant wees. Daarin ging het over de InterX.

Inmiddels heeft Rinus 5 behandelingen achter de rug en hij weet niet wat hem overkomt: de pijn in zijn onderbuik is verdwenen, hij kan weer bukken en op z’n zij liggen, zijn longcapaciteit is van 50% naar 57% toegenomen en hij begint langzaam weer te hopen dat hij toch ooit nog eens de 4-daagse in Nijmegen kan lopen.

Dat is de kracht van InterX. En Rinus is niet de enige. Massagetherapeuten van Malamalomi (massageschool in Amsterdam) ontdekten dat InterX een prachtige aanvulling kan zijn op massagetherapie. En ook hun klanten zijn enthousiast over de opvallende resultaten: acute aandoeningen, maar ook onherstelbaar geachte chronische klachten zijn blijvend opgelost.

En het bijzondere is: InterX is in Nederland nog nauwelijks bekend. Terwijl het in de VS en Engeland al jaren in de reguliere geneeskunde en de topsport wordt toegepast. Niet als alternatieve therapie maar als medisch verantwoorde en bewezen effectieve methode van pijnbestrijding met verbluffende resultaten.

Heb jij ook acute of chronische (pijn)klachten? Vraag bij Massage Landsmeer om InterX-therapie. Er zijn geen nadelige werkingen bekend.

Metalen in uw lichaam zijn geen probleem. Alleen bij patiënten met een pacemaker gebruiken we InterX niet.