Een woordeloos helen door liefdevol ontmoeten...

Happy Aloha Friday

  • De hele maand september zijn bij Eric alle lomilomi massages op donatie, dus niet alleen op Happy Aloha Friday.
    Deze actie is er voor de slachtoffers van de natuurbranden op Maui in Hawaii. Vele duizenden mensen verloren op 8 augustus hun huis, bezittingen, zaak, auto en werk door de branden die de stad Lahaina verwoesten.
    Eric leerde op zijn reizen naar Hawaii hoe Hawaiianen elkaar helpen. Dat doen ze nu ook, maar daarbij is veel geld nodig. Dus wij, masseurs van Malamalomi, helpen hen via onze stichting Share Aloha zodat het geld van alle donaties voor 100% bij de slachtoffers terecht komt!
    Wil jij ook een heerlijke Hawaiiaanse lomilomi massage en tegelijk het goede doel steunen? Boek dan je lomilomi massage bij Eric.

     
  • Vrijdag 6 oktober is er weer een Happy Aloha Friday

Lees meer bij Nieuws

InterX pijnbestrijdingstherapie

InterX pijnbestrijdingstherapie

Sinds mei 2013 biedt mijn praktijk ook InterX-therapie aan. Deze pijnbestrijdingstherapie is in Nederland nog vrijwel onbekend, maar in angelsaksische landen al lang gangbaar bij chronische en acute lichamelijke klachten op allerlei gebied. InterX is gebaseerd op een interactief* microstroom systeem dat is ontwikkeld voor de Russische ruimtevaarders, zodat zij in de ruimte zichzelf met een eenvoudig apparaat konden behandelen.

* Interactief wil zeggen dat het apparaat door meting exact kan vaststellen waar in het lichaam het probleem zit en in hoeverre het vermindert. Dit kan een andere plaats zijn dan waar je pijn voelt.

Het huidige InterX-apparaat komt uit de V.S. en werkt op zwakstroom. Het activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam en werkt zowel op spieren en pezen als op zenuwknopen, die als het ware worden wakker geroepen om weer de juiste signalen naar de hersenen te sturen, waarop de noodzakelijke stoffen ter genezing worden aangemaakt. Dit reduceert de pijn en zet de genezing in gang. Met de nodige behandelingen (doorgaans tussen de 6 en 10) kunnen medicijnen overbodig worden en operaties voorkomen. Vanwege dit kostenbesparende aspect is InterX zo populair in bijv. Australië, waar de kosten volledig vergoed worden door de zorgverzekering. Voor de duidelijkheid: InterX is geen alternatieve behandelmethode, maar een vorm van microcurrent elektrotherapie (MET) en een medisch verantwoorde (en bewezen) effectieve methode van pijnbestrijding.

InterX is velerlei toepasbaar, maar vooral bij chronische neuropatische aandoeningen, aandoeningen van het bewegingsapparaat, postoperatieve en acuut letsel-revalidatie.

Denk bijvoorbeeld aan: reuma, artritis, Bechterew, fibromyalgie, fibrositis, chronische myofasciale pijn, ontstekingen van spieren, slijmbeurzen of pezen, M.E., carpaal tunnelsyndroom, rugpijn, ischias, whiplash, M.S., epilepsie, RSI-klachten, darmklachten, burn-out, depressie, kaakholte- of voorhoofdsholteontsteking, wond- en fractuurgenezing, doorbloedingsstoornis, posttraumatische dystrofie, sportblessures, eczeem, psoriasis, hoofdpijn, migraine, vermoeidheidsklachten, menstruatieklachten, allergie, jeuk etc.

Beoogde effecten van InterX therapie zijn: meer beweging in gewrichten, minder pijn, soepeler gevoel in de spieren, snellere genezing van klachten/ blessures.

Zie ook: http://www.interxtherapy.com/docs/InterX_Introduction_Sheet.pdf