Een woordeloos helen door liefdevol ontmoeten...

Happy Aloha Friday

 • De hele maand september zijn bij Eric alle lomilomi massages op donatie, dus niet alleen op Happy Aloha Friday.
  Deze actie is er voor de slachtoffers van de natuurbranden op Maui in Hawaii. Vele duizenden mensen verloren op 8 augustus hun huis, bezittingen, zaak, auto en werk door de branden die de stad Lahaina verwoesten.
  Eric leerde op zijn reizen naar Hawaii hoe Hawaiianen elkaar helpen. Dat doen ze nu ook, maar daarbij is veel geld nodig. Dus wij, masseurs van Malamalomi, helpen hen via onze stichting Share Aloha zodat het geld van alle donaties voor 100% bij de slachtoffers terecht komt!
  Wil jij ook een heerlijke Hawaiiaanse lomilomi massage en tegelijk het goede doel steunen? Boek dan je lomilomi massage bij Eric.

   
 • Vrijdag 6 oktober is er weer een Happy Aloha Friday

Lees meer bij Nieuws

Nieuw: Noord Straalt

Nieuw: Noord Straalt

Samen met collega Esther Zwietink heb ik Noord Straalt opgericht, een nieuw centrum in Amsterdam-Noord op het gebied van gezondheid, ontspanning, spiritualiteit, educatie en verbinding. Wij zijn sinds jaren massage-collega's en willen mensen graag laten stralen. Wij werken graag samen met andere vakmensen van verschillende disciplines. Bij Noord Straalt creëren we ruimte waar dromen gerealiseerd kunnen worden. We bieden ruimte:

 • aan professionals die dezelfde idealen delen
 • aan vrijwilligers en hen daarbij gedegen begeleiden om kracht en talent nog meer tot bloei te laten komen
 • aan studerenden en hen de mogelijkheid bieden om studievaardigheden te versterken, zelfinzicht te krijgen en te leren ontspannen in tijden van druk
 • aan mensen die iets op willen zetten op het gebied van spiritualiteit, gezondheid of educatie

Bij Noord Straalt is er de mogelijkheid uit te proberen, te spelen en te starten met ondernemen.

In ons pand aan de tt Vasumweg 24A (bij het NDSM-terrein) is ruimte voor vele disciplines en activiteiten. Ook houden we maandelijks een informatie- en  een interactieve inspiratieavond. Er werken inmiddels 30 therapeuten en docenten bij Noord Straalt. In het ruime aanbod is er vast iets dat jou aanspreekt en kan dienen. Zie de website en volg ons op Facebook en like Noord Straalt.