Een woordeloos helen door liefdevol ontmoeten...

Happy Aloha Friday

Eén vrijdag per maand geef ik Hawaiiaanse massages op donatie voor het goede doel, momenteel voor de slachtoffers van de branden op Maui. Klik hier voor info.
De eerstvolgende Happy Aloha Friday is op 14 juni.

Nieuw: Noord Straalt

Nieuw: Noord Straalt

Samen met collega Esther Zwietink heb ik Noord Straalt opgericht, een nieuw centrum in Amsterdam-Noord op het gebied van gezondheid, ontspanning, spiritualiteit, educatie en verbinding. Wij zijn sinds jaren massage-collega's en willen mensen graag laten stralen. Wij werken graag samen met andere vakmensen van verschillende disciplines. Bij Noord Straalt creëren we ruimte waar dromen gerealiseerd kunnen worden. We bieden ruimte:

  • aan professionals die dezelfde idealen delen
  • aan vrijwilligers en hen daarbij gedegen begeleiden om kracht en talent nog meer tot bloei te laten komen
  • aan studerenden en hen de mogelijkheid bieden om studievaardigheden te versterken, zelfinzicht te krijgen en te leren ontspannen in tijden van druk
  • aan mensen die iets op willen zetten op het gebied van spiritualiteit, gezondheid of educatie

Bij Noord Straalt is er de mogelijkheid uit te proberen, te spelen en te starten met ondernemen.

In ons pand aan de tt Vasumweg 24A (bij het NDSM-terrein) is ruimte voor vele disciplines en activiteiten. Ook houden we maandelijks een informatie- en  een interactieve inspiratieavond. Er werken inmiddels 30 therapeuten en docenten bij Noord Straalt. In het ruime aanbod is er vast iets dat jou aanspreekt en kan dienen. Zie de website en volg ons op Facebook en like Noord Straalt.