Een woordeloos helen door liefdevol ontmoeten...

Happy Aloha Friday

  • De hele maand september zijn bij Eric alle lomilomi massages op donatie, dus niet alleen op Happy Aloha Friday.
    Deze actie is er voor de slachtoffers van de natuurbranden op Maui in Hawaii. Vele duizenden mensen verloren op 8 augustus hun huis, bezittingen, zaak, auto en werk door de branden die de stad Lahaina verwoesten.
    Eric leerde op zijn reizen naar Hawaii hoe Hawaiianen elkaar helpen. Dat doen ze nu ook, maar daarbij is veel geld nodig. Dus wij, masseurs van Malamalomi, helpen hen via onze stichting Share Aloha zodat het geld van alle donaties voor 100% bij de slachtoffers terecht komt!
    Wil jij ook een heerlijke Hawaiiaanse lomilomi massage en tegelijk het goede doel steunen? Boek dan je lomilomi massage bij Eric.

     
  • Vrijdag 6 oktober is er weer een Happy Aloha Friday

Lees meer bij Nieuws

Nieuws

In verband met stijgende kosten moet ik helaas per 1 juli 2022 de tarieven verhogen.
Voor mensen met een smalle beurs zijn er kortingsmogelijkheden vanuit de fooienpot, die nog steeds mede wordt gevuld door tevereden klanten. Iets waarvoor ik uitermate dankbaar ben.

Massage Landsmeer bestaat 20 jaar!

Ik (Eric) kijk vol dankbaarheid terug op twintig mooie jaren, vooral door het contact met de vele kanten die telkens weer stralen na hun massage.
Dank jullie wel voor het vertrouwen en de vele mooie momenten samen!

Lees hier mijn verhaal:
Ik besloot in september 2001 schoorvoetend in het Dienstencentrum Landsmeer mijn massagepraktijk te starten. Schoorvoetend, want ik had – weliswaar goed opgeleid – tot dan slechts vrienden en bekenden gemasseerd. En om het nu professioneel te gaan doen, dat was toch wel spannend. Maar met de support van gevestigde masseurs Marja Lohman en Carol Goede (en later ook Sandra Hendriks) durfde ik het wel aan. Ik leerde veel in die samenwerking en de praktijk begon goed te lopen.

Ook ontwikkelde ik me door nieuwe therapieën te leren, zoals Ayurveda, dynamische massage, lymfedrainage, InterX neurostimulatie, zwangerschaps­massage en vooral diverse stijlen van de Hawaiiaanse lomilomi, die mijn specialiteit is geworden.
De lomilomi massage is zo bijzonder vanwege de diepe spirituele verbinding, waardoor heling en transformatie mogelijk wordt. Ik ben ontzettend dankbaar voor de Aloha Spirit en wijze lessen die ik uit Hawaii mocht ontvangen en doorgeven. De grootste helende kracht is de liefde en die is de basis van elke massage. Klanten geven keer op keer aan dat zij de koesterende liefde als bevrijdend ervaren en waarderen.

Dat ik het fijn vind om te geven blijkt ook uit het feit dat ik met plezier in al die jaren veelvuldig vrijwillig heb gemasseerd op mantelzorgdagen, de Nacht voor de Vluchteling, open dagen, beurzen en festivals. Ik gaf ook met liefde les in ontspanningsmassage, massage bij ziekte en de Flying Dance Meditation. En heel bijzonder is het masseren bij zieken en stervenden thuis.

En niet te vergeten de kleine feestjes maandelijks op Happy Aloha Friday: lomilomi massages op donatie voor de stichting Share Aloha, die cultuur-historische projecten in Hawaii ondersteunt.
Ik ga, zolang het lukt, nog steeds tweejaarlijks een maand als vrijwilliger werken in die projecten op Hawaii en Maui.

Sinds 2017 is Massage Landsmeer gevestigd in Noord Straalt in Amsterdam-Noord, het centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie dat ik samen met Esther Zwietink heb opgericht. Daar mag ik samenwerken met een groot aantal therapeuten om zodoende de best mogelijke zorg te verlenen.
Ik hoop nog lang mijn klanten gelukkig te maken en mijn praktijk voort te zetten en ontwikkelen.

Eric Tielemans, september 2021

Bij Massage Landsmeer is ongeveer één vrijdag per maand HAPPY ALOHA FRIDAY. Op die dag bied ik tussen 14:30 en 23:00 uur liefdevolle Hawaiiaanse lomilomi massages aan in ruil voor een zelf te bepalen donatie aan de Stichting Share Aloha. Zie de komende data bovenaan de pagina.

De Stichting Share Aloha ondersteunt cultuur-historische en educatieve projecten in Hawaii, zowel financieel als met vrijwilligerswerk; zie website.

Boek eenvoudig telefonisch je massage. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met lomi lomi, de Rolls Royce onder de massages. Je hebt keuze uit 4 stijlen:
- Lomi lomi tempelmassage: een intens subliem liefdevol transformatie- en helingsritueel, dat je leven kan veranderen.
- Lua lomi massage: stevig, maar zeer effectief bij allerlei lichamelijke klachten.
- Aunty Maile lomi: zachte helingsmassage op basis van fibratie, adem en gebed.
- Lomi voor de Spa-setting: ontspanning door scrub op de voeten en een zachte gezichtsmassage. 

Kies de lomi van je voorkeur (zie ook tabblad Lomi lomi massage) en bel 06 4972 0386 voor een afspraak. Locatie: Noord Straalt in Amsterdam-Noord. E komo mai - Wees Welkom!

"Hé Eric, je biedt zoveel soorten massage aan, wat moet ik nou kiezen?"  Ja, er is veel keus bij Massage Landsmeer. Ga daarom eerst bij jezelf na wat je nodig hebt.

Hierbij een leidraad:

Heb je pijnlijke spieren, pezen of gewrichten? Dan is de Lua Lomi zeer geschikt. Bij deze en andere lichamelijke klachten kun je ook om InterX-therapie vragen; dat is heel effectief, maar geen massage. Een combinatie van InterX en massage is ook mogelijk en verstekt elkaar.

Ben je moe, futloos of overwerkt? Een massage om je lichaam te ontspannen of te stimuleren is dan een uitkomst. Kies voor een integratieve massage, een intuïtieve massage of een dynamische massage

Ben je het contact met je lichaam kwijtgeraakt? Dan is een intuïtieve massage of een lomilomi tempelmassage een mooie manier om weer bij jezelf thuis te komen.

Wil je een gewenste verandering in je leven ondersteunen? Ga dan voor de lomilomi tempelmassage met een hartenwens. En bij zwangerschap is er de Bolle Buiken massage.

Wil je herstel van balans, lichamelijk en/of geestelijk? Dan is een Ayurvedische massage of de Aunty Maile lomilomi massage geschikt.

Of misschien ben je toe aan expliciete verwennerij? Dan zijn er diverse mogelijkheden, zoals een massage met pakking, een hot chocolate massage, een verrassingsmassage, een 4-handen lomimassage of een op jouw persoonlijke wensen afgestemde massage. Spreek je wensen vrij uit.

Als je weet wat je nodig hebt kun je gemakkelijker de meest geschikte behandeling kiezen. En schroom niet mij te bellen en je wensen, vragen en twijfels te bespreken, want samen komen we er zeker uit. Tot ziens bij Massage Landsmeer.

De Bolle Buiken Massage© is een heerlijke liefdevolle massage in zijligging, geschikt voor zwangere vrouwen (aandacht voor twee). Of voor mensen die om een andere reden moeite hebben om op hun buik of rug te liggen. 

De Bolle Buiken Massage© is een holistische zwangerschapsmassage en meer. Aanraking is voor iedereen belangrijk. En de zwangere vrouw heeft er wellicht extra veel baat bij. Uit onderzoek blijkt dat zij door zelf regelmatig liefdevol aangeraakt te worden zij later haar baby ook met meer zorg en tederheid kan aanraken.

Voor zwangeren heeft deze massage voordelen voor het zwangerschapsverloop, de stemming, de houding, de fysieke en geestelijke conditie. Deze massage heeft een positieve invloed op de productie van zwangerschapshormonen en reductie van stresshormonen en is gunstig voor een goede en veilige zwangerschap, bevalling en borstvoeding.

Andere voordelen zijn:
- ontspanning van de zwaar belaste spieren van de zwangere vrouw
- beter fysiologisch functioneren van het lichaam en de placenta
- minder vocht vasthouden en minder hoofdpijn
- betere (bloed)circulatie in het bekkengebied, dus minder last van spataderen, spierkrampen en gevoelloosheid
- minder klachten vanwege een verbeterde houding
- algemeen gevoel van welzijn, hetgeen fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel ondersteunt
- gemiddeld kortere bevallingen met minder ingrepen

De massage wordt aangepast aan de fase van de zwangerschap. Er zijn soms enkele contra-indicaties waarmee uiteraard rekening wordt gehouden.

Boek je zwangerschapsmassage bij Massage Landsmeer en ontvang 50% korting op je eerste behandeling.