Een woordeloos helen door liefdevol ontmoeten...

Happy Aloha Friday

  • De hele maand september zijn bij Eric alle lomilomi massages op donatie, dus niet alleen op Happy Aloha Friday.
    Deze actie is er voor de slachtoffers van de natuurbranden op Maui in Hawaii. Vele duizenden mensen verloren op 8 augustus hun huis, bezittingen, zaak, auto en werk door de branden die de stad Lahaina verwoesten.
    Eric leerde op zijn reizen naar Hawaii hoe Hawaiianen elkaar helpen. Dat doen ze nu ook, maar daarbij is veel geld nodig. Dus wij, masseurs van Malamalomi, helpen hen via onze stichting Share Aloha zodat het geld van alle donaties voor 100% bij de slachtoffers terecht komt!
    Wil jij ook een heerlijke Hawaiiaanse lomilomi massage en tegelijk het goede doel steunen? Boek dan je lomilomi massage bij Eric.

     
  • Vrijdag 6 oktober is er weer een Happy Aloha Friday

Lees meer bij Nieuws

Verrassingsmassage!

Verrassingsmassage!

Durf jij het aan? Plaats nemen op mijn massagetafel zonder te weten wat er gaat gebeuren?

Sluit je ogen en ervaar hoe een massage meer kan zijn dan een massage...  Laat je meevoeren op de sensaties die aanraking, muziek, geur, smaak en plagerijtjes teweeg kunnen brengen.

In deze Sensual Touch verrassingsmassage kan van alles aan bod komen: vibraties, koesterende of flinterdunne aanrakingen, verbindende longstrokes, een smaakje in je mond, klanken, polariteit, helende liefde, inbakering, enz.  Deze massage is telkens weer uniek, afhankelijk van het moment en van wat jij nodig hebt. Geef desgewenst vooraf je persoonlijke grenzen aan.

Anderhalf uur genieten in verwondering voor slechts € 55