Een woordeloos helen door liefdevol ontmoeten...

Happy Aloha Friday

Eén vrijdag per maand geef ik Hawaiiaanse massages op donatie voor het goede doel, momenteel voor de slachtoffers van de branden op Maui. Klik hier voor info.
De eerstvolgende Happy Aloha Friday is op 14 juni.

Help! Welke massage moet ik kiezen?

Help! Welke massage moet ik kiezen?

"Hé Eric, je biedt zoveel soorten massage aan, wat moet ik nou kiezen?"  Ja, er is veel keus bij Massage Landsmeer. Ga daarom eerst bij jezelf na wat je nodig hebt.

Hierbij een leidraad:

Heb je pijnlijke spieren, pezen of gewrichten? Dan is de Lua Lomi zeer geschikt. Bij deze en andere lichamelijke klachten kun je ook om InterX-therapie vragen; dat is heel effectief, maar geen massage. Een combinatie van InterX en massage is ook mogelijk en verstekt elkaar.

Ben je moe, futloos of overwerkt? Een massage om je lichaam te ontspannen of te stimuleren is dan een uitkomst. Kies voor een integratieve massage, een intuïtieve massage of een dynamische massage

Ben je het contact met je lichaam kwijtgeraakt? Dan is een intuïtieve massage of een lomilomi tempelmassage een mooie manier om weer bij jezelf thuis te komen.

Wil je een gewenste verandering in je leven ondersteunen? Ga dan voor de lomilomi tempelmassage met een hartenwens. En bij zwangerschap is er de Bolle Buiken massage.

Wil je herstel van balans, lichamelijk en/of geestelijk? Dan is een Ayurvedische massage of de Aunty Maile lomilomi massage geschikt.

Of misschien ben je toe aan expliciete verwennerij? Dan zijn er diverse mogelijkheden, zoals een massage met pakking, een hot chocolate massage, een verrassingsmassage, een 4-handen lomimassage of een op jouw persoonlijke wensen afgestemde massage. Spreek je wensen vrij uit.

Als je weet wat je nodig hebt kun je gemakkelijker de meest geschikte behandeling kiezen. En schroom niet mij te bellen en je wensen, vragen en twijfels te bespreken, want samen komen we er zeker uit. Tot ziens bij Massage Landsmeer.