Een woordeloos helen door liefdevol ontmoeten...

Happy Aloha Friday

Eén vrijdag per maand geef ik Hawaiiaanse massages op donatie voor het goede doel, momenteel voor de slachtoffers van de branden op Maui. Klik hier voor info.
De eerstvolgende Happy Aloha Friday is op 14 juni.

Een jubileum!

Een jubileum!

Massage Landsmeer bestaat 20 jaar!

Ik (Eric) kijk vol dankbaarheid terug op twintig mooie jaren, vooral door het contact met de vele kanten die telkens weer stralen na hun massage.
Dank jullie wel voor het vertrouwen en de vele mooie momenten samen!

Lees hier mijn verhaal:
Ik besloot in september 2001 schoorvoetend in het Dienstencentrum Landsmeer mijn massagepraktijk te starten. Schoorvoetend, want ik had – weliswaar goed opgeleid – tot dan slechts vrienden en bekenden gemasseerd. En om het nu professioneel te gaan doen, dat was toch wel spannend. Maar met de support van gevestigde masseurs Marja Lohman en Carol Goede (en later ook Sandra Hendriks) durfde ik het wel aan. Ik leerde veel in die samenwerking en de praktijk begon goed te lopen.

Ook ontwikkelde ik me door nieuwe therapieën te leren, zoals Ayurveda, dynamische massage, lymfedrainage, InterX neurostimulatie, zwangerschaps­massage en vooral diverse stijlen van de Hawaiiaanse lomilomi, die mijn specialiteit is geworden.
De lomilomi massage is zo bijzonder vanwege de diepe spirituele verbinding, waardoor heling en transformatie mogelijk wordt. Ik ben ontzettend dankbaar voor de Aloha Spirit en wijze lessen die ik uit Hawaii mocht ontvangen en doorgeven. De grootste helende kracht is de liefde en die is de basis van elke massage. Klanten geven keer op keer aan dat zij de koesterende liefde als bevrijdend ervaren en waarderen.

Dat ik het fijn vind om te geven blijkt ook uit het feit dat ik met plezier in al die jaren veelvuldig vrijwillig heb gemasseerd op mantelzorgdagen, de Nacht voor de Vluchteling, open dagen, beurzen en festivals. Ik gaf ook met liefde les in ontspanningsmassage, massage bij ziekte en de Flying Dance Meditation. En heel bijzonder is het masseren bij zieken en stervenden thuis.

En niet te vergeten de kleine feestjes maandelijks op Happy Aloha Friday: lomilomi massages op donatie voor de stichting Share Aloha, die cultuur-historische projecten in Hawaii ondersteunt.
Ik ga, zolang het lukt, nog steeds tweejaarlijks een maand als vrijwilliger werken in die projecten op Hawaii en Maui.

Sinds 2017 is Massage Landsmeer gevestigd in Noord Straalt in Amsterdam-Noord, het centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie dat ik samen met Esther Zwietink heb opgericht. Daar mag ik samenwerken met een groot aantal therapeuten om zodoende de best mogelijke zorg te verlenen.
Ik hoop nog lang mijn klanten gelukkig te maken en mijn praktijk voort te zetten en ontwikkelen.

Eric Tielemans, september 2021