Een woordeloos helen door liefdevol ontmoeten...

Hoera! De praktijk is sinds 11 mei weer OPEN!!  Je bent van harte welkom voor massage- of interX-behandelingen. Dank voor je geduld.

Ik heb de nodige maatregelen getroffen om veilig en hygiënisch te kunnen werken. Kom echter niet als je luchtwegklachten of een verhoogde temperatuur hebt.

Graag tot snel en lieve groet, Eric

Happy Aloha Friday is weer op:

  • 21 augustus

Lees meer bij Nieuws

Workshop MASSAGE BIJ ZIEKTE

Samen met collega Willy Balvert verzorg ik in het Dienstencentrum Landsmeer voor mantelzorgers de workshop 'Massage bij Ziekte'.  

Mantelzorgers verrichten voor hun geliefde 'patiënt' dagelijks zoveel noodzakelijke handelingen, dat je bijna zou vergeten hoe heilzaam liefdevolle aanrakingen kunnen zijn. In deze workshop van twee zaterdagen leer je hoe je veilig een liefdevolle massage aan zieken kunt geven. We oefenen op elkaar eenvoudige massagehandelingen die ook bij diverse zieken kunnen worden toegepast. En je leert de beperkingen waarmee je rekening moet houden. Ook geïnteresseerden die momenteel geen mantelzorg verlenen zijn welkom!

Docenten zijn Willy Balvert, masseuse bij kanker en Eric Tielemans, massagetherapeut.

Tijd: 10:00 - 16:30 uur. De data voor de volgende cursus in Landsmeer zijn nog niet vastgesteld. In Hoorn op 25 en 26 oktober 2014.

Kosten: € 110  inclusief lesmateriaal en gezonde lunches.

Voor informatie en aanmelding: mail of bel ons.