Een woordeloos helen door liefdevol ontmoeten...

Happy Aloha Friday

  • De hele maand september zijn bij Eric alle lomilomi massages op donatie, dus niet alleen op Happy Aloha Friday.
    Deze actie is er voor de slachtoffers van de natuurbranden op Maui in Hawaii. Vele duizenden mensen verloren op 8 augustus hun huis, bezittingen, zaak, auto en werk door de branden die de stad Lahaina verwoesten.
    Eric leerde op zijn reizen naar Hawaii hoe Hawaiianen elkaar helpen. Dat doen ze nu ook, maar daarbij is veel geld nodig. Dus wij, masseurs van Malamalomi, helpen hen via onze stichting Share Aloha zodat het geld van alle donaties voor 100% bij de slachtoffers terecht komt!
    Wil jij ook een heerlijke Hawaiiaanse lomilomi massage en tegelijk het goede doel steunen? Boek dan je lomilomi massage bij Eric.

     
  • Vrijdag 6 oktober is er weer een Happy Aloha Friday

Lees meer bij Nieuws

Workshop MASSAGE BIJ ZIEKTE

Workshop MASSAGE BIJ ZIEKTE

Samen met collega Willy Balvert verzorg ik in het Dienstencentrum Landsmeer voor mantelzorgers de workshop 'Massage bij Ziekte'.  

Mantelzorgers verrichten voor hun geliefde 'patiënt' dagelijks zoveel noodzakelijke handelingen, dat je bijna zou vergeten hoe heilzaam liefdevolle aanrakingen kunnen zijn. In deze workshop van twee zaterdagen leer je hoe je veilig een liefdevolle massage aan zieken kunt geven. We oefenen op elkaar eenvoudige massagehandelingen die ook bij diverse zieken kunnen worden toegepast. En je leert de beperkingen waarmee je rekening moet houden. Ook geïnteresseerden die momenteel geen mantelzorg verlenen zijn welkom!

Docenten zijn Willy Balvert, masseuse bij kanker en Eric Tielemans, massagetherapeut.

Tijd: 10:00 - 16:30 uur. De data voor de volgende cursus in Landsmeer zijn nog niet vastgesteld. In Hoorn op 25 en 26 oktober 2014.

Kosten: € 110  inclusief lesmateriaal en gezonde lunches.

Voor informatie en aanmelding: mail of bel ons.