Een woordeloos helen door liefdevol ontmoeten...

Happy Aloha Friday

  • De hele maand september zijn bij Eric alle lomilomi massages op donatie, dus niet alleen op Happy Aloha Friday.
    Deze actie is er voor de slachtoffers van de natuurbranden op Maui in Hawaii. Vele duizenden mensen verloren op 8 augustus hun huis, bezittingen, zaak, auto en werk door de branden die de stad Lahaina verwoesten.
    Eric leerde op zijn reizen naar Hawaii hoe Hawaiianen elkaar helpen. Dat doen ze nu ook, maar daarbij is veel geld nodig. Dus wij, masseurs van Malamalomi, helpen hen via onze stichting Share Aloha zodat het geld van alle donaties voor 100% bij de slachtoffers terecht komt!
    Wil jij ook een heerlijke Hawaiiaanse lomilomi massage en tegelijk het goede doel steunen? Boek dan je lomilomi massage bij Eric.

     
  • Vrijdag 6 oktober is er weer een Happy Aloha Friday

Lees meer bij Nieuws

Cadeaubonnen

De massagebon, een ontspannen cadeau!

Vergeten een kadootje te kopen? Geen nood!

Er zijn bij mij cadeaubonnen te koop voor elk gewenst bedrag. Maar ook een ongeprijsde bon, goed voor een bepaalde behandeling of massagetijd, is mogelijk.

Een landelijk geldende massagebon bestel je eenvoudig via de website Massagebon.nl. Je vindt er ook alle masseurs in Nederland die zijn aangesloten. Wanneer je kiest voor een bon per E-ticket heb je hem direct in je mailbox of die van de begunstigde. Samen met een gratis E-book met meer informatie over de verschillende vormen van massages, tips en handige links. Wil je de Massagebon in een mooie verpakking laten opsturen dan heb je hem binnen enkele dagen in huis.